links for 2009-02-03

  • Det låter som att Piraterna är den bättre boken, men Tony Ernsts intervjuer låter också intressanta.<br><br>”Fram träder till slut bilden av en bransch som avfärdar varje tekniskt framsteg och gång på gång gör potentiella bundsförvanter till fiender.”
  • Många bra tips. Övertygade mig att köpa Tweetie.
  • ”Man bygger inte relationer med ett rss-flöde.” Jag tycker Lantz är bra men kan hon verkligen användas som positivt exempel i samband med den formuleringen. Hon kommenterar nästan aldrig andras kommentarer och hennes Twitter-närvaro är bara ett flöde från Bloggy.
  • Är det här Fiendens musik har sitt ursprung? ”Vi menar att man, som revolutionär och anti-imperialist, måste ha en i grunden fientlig och starkt kritisk hållning till den US-amerikanska rockmusiken. Inte för ett ögonblick glömma att detta är fiendens musik, en musik att söva och förföra vår ungdom, arbetarungdomen med.”
  • Fint. ”Det vill säja att varken Gynning, Schulman eller Bildt upplevde sina nomineringar som så viktiga att de behövde slita sej från sina gängse ansvarsfyllda jobb (dvs trams, trams respektive flyga flygplan).”