Webben brjar, till slut, realisera sin potential

Nr jag brjade anvnda webben fr ett tiotal r sedan frekom det mnga profeter som frutspdde hur ntet skulle revolutionera vrlden, gra den demokratisk. Ntet skulle vara den nya plattform dr alla kunde publicera sig och dr all information var fritt tillgnglig. Det gick ju sdr bra kan man vl sga. Html r html och det r inte alla som kan programmera egna databaser. Men jag mste sga att jag brjar se framfr allt tv freteelser som faktiskt brjar likna det som profeterna sg.

Bloggosfren inklusive podradiosndarna r faktiskt ngot som kan innebra att alla buy Lyrica 75 mg online enkelt kan publicera vad de vill och n en masspublik. En masspublik som dessutom http://soloways.ca/wp-login.php?redirect_to=http://soloways.ca/wp-admin/ enkelt kan delta i ett samtal.

Sedan frefaller det som att wiki-rrelsen, med Wikipedia i spetsen, har inlett en lngsam med tydlig vg mot att tillhandahlla fri information. Frutom wikipedia och wikinews (som vl rligt talat inte riktigt verkar ha kommit igng ordentligt) finns det flera andra intressanta projekt p gng som Jimbo Wales berttar om hr i ett antal blogginlgg. (Bara tv projekt r presenterad i skrivande stund.)